Voor CrossMedia:Tijd wordt samengewerkt met een tweetal bureaus. Dat zijn RSMB uit Engeland en Pointlogic. De eerste is verantwoordelijk voor de datafusies, de tweede levert de software waarmee gebruikers analyses kunnen draaien op de data. Een uitgebreide beschrijving van de bureaus vindt u hieronder.

 

RSMB

De datafusie wordt uitgevoerd door RSMB uit Groot Brittannië. RSMB is gespecialiseerd in complexe datafusies vooral op het gebied van mediabereiksonderzoeken. RSMB werkt onder meer voor BARB (het Engelse kijkonderzoek) en voor RAJAR (het Engelse luisteronderzoek).

Ook heeft RSMB al meerdere malen de datafusie van “Touchpoints” uitgevoerd. Touchpoints van IPA stond model voor de aanpak van Media:Tijd.

Voor meer informatie over RSMB: www.rsmb.co.uk en over IPA Touchpoints: www.ipa.co.uk/touchpoints/ 


Pointlogic

Pinpoint Reach is Pointlogic's mediaplanningsplatform, speciaal ontwikkeld om vanuit cross-mediaal perspectief on- & offline gedrag van doelgroepen te analyseren, toekomstige campagnes te plannen of lopende te evalueren dan wel te optimaliseren. Pinpoint is in 2012 voor het eerst in Nederland gelanceerd maar wordt inmiddels in meer dan 10 landen, waaronder de Verenigde Staten, succesvol toegepast.

Pinpoint helpt bij het creëren van een strategisch, cross-mediaal plan voor uw campagne. In het planboard kunt u via een eenvoudig ‘drag-and-drop’ systeem uw plan samenstellen en onmiddellijk de resultaten evalueren o.b.v. gecombineerd bereik en contacten.

Pointlogic is een wereldwijde speler op het gebied van oplossingen voor marketingvraagstukken van mediaplanning voor ’s werelds meest succesvolle mediabureaus tot consumer journeys en merkpositionering voor grote multinationals. Pointlogic combineert hierbij op slimme wijze data, analytics en software om media/marketing professionals te helpen betere beslissingen te nemen in de steeds complexere wereld van marketing.

Voor meer informatie over Pinpoint kunt u contact opnemen met Daan van Hal via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 010-281 60 60.  www.pointlogic.com